Opwarm-optredens aangekondig

Opwarm-optredens in Amterdam, Utrecht en Hoorn aangekondigd

De terugkeer van Johan krijgt vorm. Na de aankondiging van de release van het vijfde Johan-album en een serie clubshows is ook de eerste single verschenen: About Time. De track reikt tot de bovenste regionen van Spotify’s Viral Chart en de eerste shows verkochten razendsnel uit. Om goed beslagen ten ijs te komen begint Johan met een drietal exclusieve opwarm-optredens in Cinetol Amsterdam (22 maart), De Helling Utrecht (8 april) en Het Huis Verloren Hoorn (14 april).

Kaarten voor de shows à € 17,50 gaan zaterdag 10 maart om 10 uur in de verkoop bij Concerto Amsterdam & Velvet Amsterdam (voor Cinetol), Plato Utrecht (voor De Helling) en online op de website van Het Huis Verloren. Daarnaast wordt een aantal tickets verloot* via Paradiso, TivoliVredenburg, Concerto, Velvet Amsterdam, Plato Utrecht, Bol.com en de webshop van Excelsior Recordings.

JOHAN LIVE

22 maart: Amsterdam - Cinetol VOORVERKOOP 10 MAART
08 april: Utrecht - De Helling VOORVERKOOP 10 MAART
14 april Hoorn - Het Huis Verloren VOORVERKOOP 10 MAART
vr 20 april: Rotterdam - Motel Mozaique
zo 06 mei: Vlieland - Here Comes The Summer
vr 11 mei: Nijmegen - Doornroosje
vr 18 mei: Groningen - Oosterpoort
za 26 mei: Hellendoorn - Dauwpop
di 29 mei: Amsterdam - Paradiso EXTRA SHOW
wo 30 mei: Amsterdam - Paradiso UITVERKOCHT
vr 01 juni: Hulst - Vestrock
za 02 juni: Utrecht - TivoliVredenburg UITVERKOCHT
zo 22 juli: Leeuwarden - Welcome To The Village
di 07 aug: Vlieland - Stortemelk
za 11 augustus: Lierop - Nirwana Tuinfeest

VERLOTING TICKETS OPWARM-OPTREDENS
Tickets voor de opwarm-optredens van Johan voor Cinetol worden verloot onder kaartkopers van de Paradiso show en voorintekenaars van het album bij Concerto, Velvet Amsterdam en de webshop van Excelsior Recordings. Die laatste doet dat ook voor De Helling, net als Plato Utrecht en Bol.com. TivoliVredenburg verloot er flink wat onder kaartkopers van het uitverkochte optreden op 2 juni aldaar.

Bron: Excelsior Recordings